Net als op de basisscholen deden de peuters van de Kinderopvang Langedijk ook mee aan de Koningsspelen.
Net als op de basisscholen deden de peuters van de Kinderopvang Langedijk ook mee aan de Koningsspelen. ((Foto: aangeleverd))

Peuters doen mee met de Koningsspelen

Peuters doen mee met de Koningsspelen

LANGEDIJK - De peuters bij Kinderopvang Langedijk hebben op 12 april actief meegedaan met de Koningsspelen, net als op de basisscholen.

Op de peuteropvang en de 3+ groepen van de kinderdagverblijven zag je gezellig oranje kleding en vrolijke kroontjes, die de kinderen zelf hadden gekleurd.

De dag begon met een koningsontbijtje, waarna de groepen buiten allerlei sportieve spelletjes hebben gedaan met de kinderen. Ook kinderen die deze dag geen opvang hadden, waren welkom om mee te doen. Het was leuk om te zien dat nog aardig wat kindjes samen met een ouder langskwamen om van dit leuke evenement te genieten. De kinderen waren erg enthousiast en deden enorm hun best. Na afloop kregen ze de echte oorkonde mee dat ze mee hadden gedaan aan de Koningsspelen.

Een pluim voor alle medewerkers en meehelpende ouders op de groepen die de Koningsspelen op de peuteropvang mogelijk hebben gemaakt.

Marsha Bakker
Meer berichten