Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni vindt ook dit jaar weer de NH1816 wandel4daagse Langedijk plaats.
Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni vindt ook dit jaar weer de NH1816 wandel4daagse Langedijk plaats.

Inschrijving gestart NH1816 wandel4daagse

LANGEDIJK - Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni vindt de NH1816 wandel4daagse Langedijk plaats. Honderden gezinnen hebben zich inmiddels alweer aangemeld via de scholen voor de 2,5 kilometer, de 5 kilometer of de 10 kilometer.

Nieuw dit jaar is de koppeling met een goed doel, Jeugdfonds Sport en Cultuur waarvoor we zo veel mogelijk geld op willen halen. Mede door dit fonds kunnen kinderen uit gezinnen die door financiële redenen hun contributie niet kunnen voldoen, toch sporten. Naast de acties die al op verschillende scholen worden gehouden, kunnen er tijdens de wandel4daagse lege flessen met statiegeld worden ingeleverd. Begin dus alvast met verzamelen en neem de flessen mee naar de start! Daarnaast wordt er op donderdag en vrijdag een loterij gehouden met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door vele ondernemers uit Langedijk. De opbrengst wordt op de laatste dag nog verhoogd door hoofdsponsor Nh1816 verzekeringen. Hoe hoger het bedrag hoe groter de aanvulling vanuit Nh1816! De overhandiging van de cheque is op vrijdag bij het schoolplein van De Wijde Veert waar de stempelpost en verzamelpunt is voor het laatste stukje van de vierdaagse.

Promoot jouw sportvereniging

Het thema van de wandel4daagse dit jaar is dan natuurlijk ook 'sport'. Op de laatste dag worden alle deelnemers opgeroepen hun favoriete sport of sportclub te vertegenwoordigen, door het dragen van bijvoorbeeld het sporttenue of de vlag van de club. Aanmelden aan de wandel4daagse kan bij zwembad Duikerdel van maandag tot en met vrijdag tussen 18.30 en 21.00 uur of via www.sportsl.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten