Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de voorleesoptocht gehouden, voor alle peuters en kleuters van Langedijk.
Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de voorleesoptocht gehouden, voor alle peuters en kleuters van Langedijk. ((Foto: aangeleverd))

Voorleesoptocht in Langedijk

LANGEDIJK - Kinderopvang Langedijk houdt weer een Voorleesoptocht op 19 juni. Kinderopvang Langedijk organiseert de Voorleesoptocht in samenwerking met Bibliotheek Langedijk voor peuters en kleuters, die samen met hun ouder(s) in optocht korte afstanden lopen naar drie verschillende voorleeslocaties. Hier lezen bekende Langedijkers voor, zoals wethouder Jasper Nieuwenhuizen, Ellen Rouwhorst van Wijntapperij de Burg en de Veilingmeester van Museum Broekerveiling. Alle peuters en kleuters zijn welkom, ook kinderen die geen opvang bij Kinderopvang Langedijk hebben. Het thema is 'zomer' en de kinderen mogen gekleed in pyjama komen. De optocht start om 17.45 uur en duurt ongeveer een uur.

De start- en eindlocaties zijn:

Noord Scharwoude: Pettevlet/ schoolplein van de Wijde Veert, Platteven 42a, Broek op Langedijk: Tierlantijn, Zandsloot 14, St. Pancras: Stampertjes, Kastanjelaan 2a.

Marsha Bakker
Meer berichten