Na de zomervakantie start Berend Botje met buitenschoolse opvang in basisschool Petrus Canisius in De Weere.
Na de zomervakantie start Berend Botje met buitenschoolse opvang in basisschool Petrus Canisius in De Weere. (aangeleverd)

Nieuwe bso Berend Botje in basisschool Petrus Canisius

DE WEERE - Goed nieuws! Na de zomervakantie, op maandag 26 augustus, start Berend Botje met buitenschoolse opvang in basisschool Petrus Canisius in De Weere.

De Petrus Canisius is een school waar een veilige, rustige en open sfeer voorop staat. De school geeft leerlingen een stevige basis op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Elk kind moet zich veilig kunnen voelen op school. Om dit te bereiken wordt er gewerkt volgens de methode Kanjertraining. De pedagogische visie van Berend Botje (geïnspireerd door Reggio Emilia) sluit aan bij de werkwijze van Petrus Canisius.

Doorgaande ontwikkelingslijn

De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken door de nauwe samenwerking tussen kinderopvang en school. Dit draagt bij aan een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Samen bieden ze een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar.

BSO (4-12 jaar) gezellig, actief en uitdagend

Bij BSO De Kikkerhoek kunnen de kinderen na school tot 18:30 uur terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang wordt gewerkt aan activiteiten die aansluiten bij de interesse van de kinderen en deze worden door de groep zelf samengesteld en uitgewerkt. Samen met de medewerkers zorgen ze voor leuke uitdagingen en onvergetelijke momenten.

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie over Berend Botje De Kikkerhoek, interesse in een rondleiding door de school of aanmelden voor de kinderopvang? Ga naar www.berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.

Marsha Bakker
Meer berichten