Net als vorig jaar vindt ook dit jaar weer het gezellige en sportieve Oostakker toernooi plaats.
Net als vorig jaar vindt ook dit jaar weer het gezellige en sportieve Oostakker toernooi plaats. ((Foto: aangeleverd))

Schrijf je in voor het 1-2-3 Jaloezie Oostakker toernooi

LANGEDIJK - Het Oostakker toernooi staat garant voor een week sportplezier. Iedere dag mooi tennis, iedere avond iets lekkers op het menu en een hoop gezelligheid.

Maar de toernooi commissie wil meer doen. En daarom staat het toernooi dit jaar in het teken van stichting Spieren voor Spieren. "Wat wij kunnen lijkt zo gewoon, maar er zijn een hoop kinderen en volwassenen voor wie dit minder vanzelfsprekend is en daarom willen wij geld inzamelen voor dit goede doel", aldus Jos Kater, toernooi voorzitter. "Er worden tijdens het toernooi diverse activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat. Dus kom allen naar het tennispark aan de Potjesdam in Zuid Scharwoude." Het toernooi start 10 augustus en inschrijven kan nog tot 28 juli. 

Nieuwe sponsor

TC Langedijk en de Oostakkertoernooi organisatie zijn verheugd mee te mogen delen dat Michiel en Jonathan Beukers, de eigenaren van 123jaloezie.nl, de nieuwe toernooisponsor is geworden. Vanaf nu heet het toernooi 1-2-3 Jaloezie Oostakkertoernooi. Michiel en Jonathan zijn twee broers, geboren en getogen Langedijkers, die hun passie hebben gevonden in raambekleding. "Wij vinden het belangrijk om te investeren in lokale activiteiten. Naast het feit dat we zelf met regelmaat op het tennispark te vinden zijn vinden we het fantastisch dat een sportvereniging zoals TC Langedijk met zoveel enthousiaste vrijwilligers zoveel moois neer kan zetten. Het Oostakker toernooi is daar een goed voorbeeld van. Al jaren is dit een begrip in de regio. Wij willen als toernooisponsor een gezellig en goed georganiseerd toernooi. Maar het zou ook mooi zijn als er weer een schema in de drie zou komen. Ambitie genoeg in ieder geval. Bij ons, maar ook bij de organisatie. Reden genoeg om daar een hele mooie samenwerking van te maken."

Marsha Bakker
Meer berichten