Twan was een beetje beduusd van al die cadeautjes en aandacht.
Twan was een beetje beduusd van al die cadeautjes en aandacht. ((Foto: Aangeleverd))

Zwembad De Bever ontvangt 25.000e bezoeker

SINT PANCRAS - Bij zwembad De Bever was het zondag 21 juli een leuke dag; de bezoekers waren gezellig, er was een leuk verjaardagsfeestje met piratenthema en het zonnetje liet zich na lang wachten ook even zien. Aan het einde van de dag kwam de klapper, namelijk de 25.000e bezoeker!

Om kwart voor vijf liep de achtjarige Twan Tesselaar met zijn ouders door de poort om nog even snel voor sluitingstijd te zwemmen. Nietsvermoedend liep hij naar het water toen er omgeroepen werd dat de 25.000e bezoeker was ontvangen, en dat was Twan! Hij werd, met een grote glimlach op zijn gezicht, verrast met een grote bos bloemen, een lekkere handdoek en een persoonlijk abonnement voor volgend jaar.

De 25.0000e bezoeker is dit jaar later gevallen dan normaal. Het minder mooie weer met af en toe een zomerse uitspatting zorgde ervoor dat deze mijlpaal even op zich liet wachten. Maar het personeel van De Bever is klaar voor het mooie weer en hoopt dat er met de voorspellingen van warm weer veel bezoekers komen.

Zwembad De Bever is tijdens de vakantieperiode maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur open en in het weekend van 11.00 tot 17.30 uur. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen vroege volgens van 07.00 tot 09.00 uur banen komen zwemmen. Kortom, genoeg gelegenheid om lekker te komen zwemmen deze zomer!

Meer weten? Kijk op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.

Meer berichten