Het ziet er altijd indrukwekkend uit, die lange stoet vrachtwagens.
Het ziet er altijd indrukwekkend uit, die lange stoet vrachtwagens. ((Foto: Aangeleverd))

Vijftiende editie vrachtwagentour

REGIO - Voor de vijftiende keer wordt zaterdag 14 september de jaarlijkse vrachtwagentour door Langedijk en omgeving gehouden. Dit prachtige evenement wordt jaarlijks georganiseerd om mensen met een verstandelijke beperking een geweldige dag te bezorgen.

Op deze dag, die georganiseerd wordt in samenwerking met Esdègè-Reigersdaal, mogen vele enthousiaste deelnemers met een beperking een route rijden in de daarvoor speciaal geprepareerde vrachtwagens. De start- en finishplaats is zoals gebruikelijk bij Kuiper Transport in Heerhugowaard. De route kent een paar kleine wijzigingen ten opzichte van vorig jaar, maar de stoet doet ook dit jaar Langedijk, Waarland en Heerhugowaard aan.

Belangrijk is dat niet alleen de mensen met een beperking van Esdege-Reigersdaal mee kunnen rijden; ook de thuiswonenden of bewoners/cliënten van andere tehuizen en organisaties kunnen zich aanmelden voor deze rit. Wacht niet te lang met aanmelden, want de belangstelling is bijzonder groot en vol is echt vol! Aanmelden kan uitsluitend via vrijetijdsbesteding@esdege-reigersdaal.nl. 

Meer berichten