Egmond staat weer drie dagen op z'n kop.
Egmond staat weer drie dagen op z'n kop. ((Foto: aangeleverd))

Egmond weer drie dagen op z'n kop

EGMOND - Traditiegetrouw staat Egmond-Binnen in augustus weer drie dagen lang op z'n kop! Van vrijdagochtend 9 tot en met zondagavond 11 augustus vieren inwoners en bezoekers feest.

Het comité is volop bezig met de voorbereidingen van de 45e editie. Op de vrijdag vindt vanaf 09.00 uur traditiegetrouw de markt plaats in de dorpskern van Egmond-Binnen. 's Avonds zijn de eerste spellen van de AONix competitie vanaf 19.00 uur. Zaterdag beginnen er om 11:00 uur kinderactiviteiten in het dorpscentrum van Egmond-Binnen, aansluitend begint daar de fietstocht om 13:00 uur. Tijdens de fietstocht zijn er twee spellen van de AONix competitie te bewonderen en wordt het voorgerecht van de barbecue geserveerd. De barbecue wordt voortgezet in de dorpskern om 17.00 uur, kaartjes zijn verkrijgbaar bij de AONix teams en op www.egmondopznkop.nl.

De zaterdagavond wordt vanaf 20.00 uur op z'n Hollands afgesloten door niemand minder dan Peter Beense. Zondagochtend vindt de traditionele mis op de akker plaats om 11.00 uur. 's Middags zijn er op het terrein van Duivenvoorde aan de Vennewatersweg brandweeractiviteiten voor jong en oud vanaf 13.30 uur. Er zijn twee AONix spellen en tussendoor kinderactiviteiten. Daarna volgt vanaf 16.00 uur de afsluiter van het weekend: het muziekspektakel Egmond live.

Meer berichten