(Foto: )

Voorstelling en jeugdschrijver in bieb Tuitjenhorn

TUITJENHORN - Het Zoldertheater speelt woensdag 21 augustus de vrolijke voorstelling 'Circus Roos en Eddie' in de bibliotheek van Tuitjenhorn.

Een fantasievol en spannend verhaal met toneel, poppenspel en liedjes in een kleurrijk decor. Theatermakers Geert van Diepen en Lia Rood lieten zich voor deze voorstelling inspireren door het prentenboek 'Nog 100 nachtjes slapen' van Milja Praagman. De voorstelling begint om 10.00 uur en is bestemd voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kaartjes zijn voor € 3,50 verkrijgbaar via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

Voorlezen
Diezelfde middag komt schrijver en illustrator Hans Koerts voorlezen uit zijn eigen kinderboeken: 'Het circus komt naar de stad' en 'Niemand weet dat ik een vlinder ben'. Na afloop mogen de kinderen zelf een mooie vlinder kleuren en uitknippen. Het voorlezen begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Koerts tekent en schildert de platen voor zijn boeken zelf, bij de verhalen heeft hij hulp van schrijver Maurits van Huijstee. Het zijn vrolijke en rijk geïllustreerde boeken voor kinderen vanaf 3 jaar.

De bibliotheek in Tuitjenhorn is te vinden aan de Oostwal 6.

Marsha Bakker
Meer berichten