Feestelijke opening vernieuwde baan Op Maat

ZUID-SCHARWOUDE - Dinsdag 3 september zaten de leden van Op Maat en DVOM gezellig aan hun koffie of thee toen er een Mercedes-cabrio voor de deur stopte. Uit dit mooie voertuig stapten de oudste leden van hun club, Piet Kliffen, Ada Kamp en Klaas Jan Wagenaar.

Zij waren op deze speciale manier  van huis opgehaald omdat zij de eer hadden de vernieuwde kolfbaan in De Roode Leeuw te openen. Alle aanwezigen applaudisseerden voor deze coryfeeën. Snel werd de koffie genuttigd en toog men allen naar de baan voor de officiële opening

Terwijl de anderen zich om het donkere strijdperk schaarden sloegen Piet, Ada en Klaas Jan hun eerste ballen en openden zodoende  de vernieuwde baan. Een grote ovatie was hun deel. Aansluitend kregen alle aanwezigen een glas champagne om op elkaar en op goede resultaten te toosten.

Daarna volgden snel de anderen. In trio's werd een spannende competitie gespeeld waarbij uiteindelijk het trio van Klaas Jan met de eer ging strijken, het trio van Piet werd verdienstelijk derde. Ada's trio viel buiten de prijzen.

Met een hapje en een drankje werd de avond gezellig afgesloten.

            

Marsha Bakker
Meer berichten