Repair Café weer van start

Weer Repair Café in Oudkarspel

OUDKARSPEL - Na een korte onderbreking tijdens de zomerweken, gaat eind deze maand het Repair Café weer van start. Voorlopig beperken we ons tot de locatie in Oudkarspel. Op woensdag 25 september zit het team weer klaar in Het Behouden Huis.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook apparatuur waar bijna niets mis mee is en na een eenvoudige reparatie weer prima te gebruiken is. Aan herstel wordt dan niet gedacht omdat veel mensen niet meer weten hoe dat moet. Om die reden verdwijnt reparatiekennis snel. Het Repair Café brengt daar verandering in!

Laat het maken

Onze technische onderlegde vrijwilligers repareren vakkundig huishoudelijke apparaten als broodrooster, koffiezetapparaat of printer. Tevens bestaat in Oudkarspel de mogelijkheid om kleding te laten herstellen. Reparaties voeren we gratis uit, de benodigde onderdelen moeten wel worden afgerekend. Voor de uitvoering wordt een bijdrage in de fooienpot zeer gewaardeerd! Het reparatieteam is op woensdag 25 september van 14.00 – 16.00 uur aanwezig.

Kom eens langs

Komende maanden zitten we alleen in Het Behouden Huis in Oudkarspel. De Sociale Winkel is immers afgelopen voorjaar gesloten. We zijn nog bezig met een andere locatie; zodra die bekend is, geven we dat door. Meer info vindt u op https: //langedijk4gg.nl/repair-cafe/

Marsha Bakker
Meer berichten