Muzikale voorstelling Dirkshorn

DIRKSHORN - Gezelschap Atafel speelt 12 oktober een muzikale voorstelling vol roddel en achterklap. 

De avond start op 19.45 uur om kwart voor acht voor de leden van VVO met een algemene ledenvergadering. Om 20.30 uur openen de deuren voor iedereen die komt genieten van het aanvullende programma in dorpshuis De Kastanjeboom, Dirkshorn.

Atafel! is een muziek- en zanggezelschap van 12 mensen M/V, dat zich onder muzikale leiding van dirigent en componist Leo Aussems wekelijks rond de tafel schaart voor muziek, zang, heerlijke hapjes én…achterklap!  Atafel zingt zelfgeschreven en/of hertaald Nederlandstalig repertoire waarbij humor de hoofdmoot vormt, maar de ontroering niet geschuwd wordt. Leden: Ineke Brandse, Suzanne Wieberdink en Ester van Kuffeler (sopranen), Cilia Born, Dolly van den Aardweg en Marga Schreuder (alten), Tom Harding, Peter Erkelens en André Rooijmans (tenoren), Herman van der Steenstraten, Frans Olofsen en Ed Kenter (bassen).

Reserveren arrangement: vóór 10 oktober via e-mail VVO33@ziggo.nl, reserveren voorstelling 12 oktober bij Clazien Smit, tel. 0224-551970 of e-mail smit44@quicknet.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten