(Foto: Levin den Boer)

LezingRichard Engelfriet over De Succesillusie

LANGEDIJK - Maandag 28 oktober is auteur en columnist Richard Engelfriet in de bibliotheek Langedijk voor prikkelende en humoristische lezing over zijn boek 'De Succesillusie'. In dit boek relativeert hij de verhalen van managementgoeroes.

Hij zegt zelf "Ik heb een hekel aan flauwekul. Ik kan me mateloos ergeren aan mensen die zonder enige onderbouwing allerhande luchtbellen de wereld in helpen. Of aan methodes, stappenplannen en managementjargon zonder inhoud. Ik heb niets met het creëren van pro-active, synergetische win-win-situaties." 

Wat managementgoeroes beweren over het krijgen van succes gaat doorgaans als warme broodjes over de toonbank, maar werkt het echt? Is succes een keuze? Laat je niks wijsmaken!

Richard Engelfriet, geboren te Geldrop (1977), studeerde Arbeid- en Sociale Zekerheidswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. In 2000 studeerde hij daar cum laude af. Hij is 'Hoe vang ik een rat?' en 'Zo simpel kan het zijn'. Columns schrijft hij voor onder meer het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad en BNR Nieuwsradio

De lezing is maandag 28 oktober om 20.00 uur. Entree: € 5,- (€ 3,50 voor leden van de bibliotheek)
Aanmelden via www.bibliotheeklangedijk.nl

Marsha Bakker
Meer berichten