bestel je kaarten online
bestel je kaarten online ((Foto: aangeleverd))

Caecilia Muziektheater speelt Hairspray

Caecilia Muziektheater speelt Hairspray

LANGEDIJK - Op zaterdag 2 november, zondag 3 november, zaterdag 9 november en zondag 10 november zal Caecilia haar productie uitvoeren in Partycentrum Concordia.

Het verhaal gaat over Tracy, die ontzettend veel van dansen houdt. Haar grootste droom is in de Corny Collins show dansen. Wanneer er een plekje vrij komt spijbelt ze van school om auditie te kunnen doen. Maar is die wereld wel zo leuk en eerlijk als ze denkt? Tracy wordt in eerste instantie afgewezen om haar gewicht. Wanneer Tracy moet nablijven ontmoet ze een groepje jongeren waar ze mee gaat dansen die ook niet aan het plaatje voldoen. Zal Tracy ooit mogen dansen in de Corny Collins show? En zal deze ooit geïntegreerd worden?

Muziektheater

Caecilia begon ooit als operettevereniging en is inmiddels uitgegroeid tot een muziektheater. We bestaan dit jaar al 109 jaar en wat hebben we veel producties uitgevoerd. Er zijn ontzettend veel mensen komen kijken in deze lange periode. Hoe leuk is het om in eigen dorp, of juist van buitenaf te komen kijken, mensen te ontmoeten en volop te genieten van onze musical.

Volledige band

Dit jaar spelen we met een volledige band, bestaande uit blaasinstrumenten, een basgitaar, een drummer, een gitaar en piano! Het is een echte aanrader om deze musical te komen bewonderen. Reis mee naar de sixties met Tracy en de rest. Wij zijn er klaar voor om op de planken te staan.

Nu bestellen

Bestel uw kaarten via www.caecilia-muziektheater.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten