Sam de Geus-Schram is klaar met de vandalen!
Sam de Geus-Schram is klaar met de vandalen! ((Foto: aangeleverd))

Jonge ondernemers geteisterd door vandalisme

LANGEDIJK - Op zaterdag 2 november opent Common Heroes voor het eerst haar deuren voor bezoekers, de nieuwe Personal Training loft aan de Bijlestaal 66 van Sam en Cees de Geus.

Een nieuwe locatie vraagt om een nieuwe naam. En om Langedijk te laten weten dat ze er zijn, hebben ze verspreid door Langedijk verschillende borden langs de kant van de weg laten hangen.
Helaas zijn de borden het doelwit geworden van vandalisme. Langzaam aan worden één voor één alle borden vernield. "Bij de eerste paar borden denk je nog aan toeval, maar inmiddels zijn er binnen een week al 8 borden volledig vernield.
Wij zijn de wanhoop nabij. We werken dag en nacht om ruim 150 mensen wekelijks te voorzien van goede trainingen en daarnaast doen we er alles aan om een prachtige nieuwe locatie te openen. Als je dan geld steekt in mooie reclame, is het zuur dat iemand anders ons dat niet gunt en de boel molesteert. We vragen de Langedijkers om een oogje in het zeil te houden en de vandalen nodigen we uit voor een bokssessie en een kop koffie."

Marsha Bakker
Meer berichten