Doe maar Lekker Vegetarisch bij de Voedselbank

LANGEDIJK - De Nationale Postcode Loterij beloont hun deelnemers elk jaar met een 'Doe maar Lekker…' cadeaukaartje. Dit jaar is gekozen voor 'Doe maar Lekker Vegetarisch'; wat betekent dat de deelnemers bij Albert Heijn vegetarische boodschappen kunnen halen tot een maximumbedrag van 12.50 euro.

De afgelopen jaren zijn deze kaartjes ingezameld ten behoeve van Voedselbank Langedijk. Ook dit jaar doen zij daar weer aan mee. Carla van Hoorn: "De vorige jaren hebben wij steeds voor een mooi bedrag aan boodschappen kunnen halen. Hiermee hebben wij ons magazijn kunnen vullen. Tijdens de wintermaanden hebben wij deze producten via onze voedselpakketten kunnen doorgeven aan onze klanten, die er uiteraard erg blij mee waren."

Wilt u meedoen? Activeer uw kaartje dan volgens de gebruiksaanwijzing. Zonder activering kan de Voedselbank er namelijk niets mee. Stuur het kaartje vervolgens op naar: Voedselbank Langedijk, Broekerwerf 3, 1721 PC In Broek op Langedijk. Lukt dat niet? Neem dan contact op met de Postcodeloterij of met de Voedselbank via 06-15274567.

Marsha Bakker
Meer berichten