Slag ende Stoot geeft winterconcert

ZUID-SCHARWOUDE - Het Middeleeuws ensemble Slag ende Stoot geeft Winterconcert in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude

In een vrolijk en sfeervol concert neemt het bekende middeleeuwse muziekensemble Slag ende Stoot u mee terug naar de herfst- en wintertijd in de middeleeuwen en de vroege renaissance.

Het programma zal bestaan uit historische liederen, traditionals en fraaie instrumentalen rondom de thema's herfst, winter en de feesten en tradities in die periode van het jaar.

Verstilde mijmeringen, liefde en romantiek, cantigas de Santa Maria, sprankelende kerstliederen die lijken uit te nodigen tot een rondedans, vrolijke liederen rond al eeuwen oude gebruiken en juichende feestmuziek van de hoven uit Italië en Bourgondië: dit zijn de kenmerken van dit bijzondere winterconcert. Slag ende Stoot zal dit alles weer brengen op de sprankelende en meeslepende wijze waarmee zij bekend staat op de nationale en internationale podia.

Koog 30, Zuid-Scharwoude, zondag 10 november, aanvang 15.00 uur. Reserveren: via de agenda op de website: www.slagendestoot.com of telefonisch 06-22411742 of per e-mail contact@kssf.nl of concerten@koogerkerk.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten