Combinatieconcert in de Koogerkerk

ZUID-SCHARWOUDE - In de Koogerkerk wordt zondag 8 december om 15.00 uur een gecombineerd concert gegeven door de koren Anyway en StarSingers.

Anyway. Het trio is een sprankelend a capella groepje, dat in heel Nederland optreedt en bekend staat om hun boeiende en absurdistische programma's. Voor hun publiek steeds verrassend door de prachtige klanken, keuze van liedjes en diversiteit. Met veel enthousiasme betreedt Anyway, (Anneke Brons, Irisabella Bakker en Ruthie Vazana- drie dames van Texel) reeds twintig jaar de podia in Nederland. De liedjes zijn geniaal en met humor gearrangeerd door verschillende arrangeurs, in diverse stijlen, van cabaret tot klassiek 'and all in between'. De zang is niet alleen close harmony, maar ook gekruid met ontroerend, verleidelijk en humoristisch cabaret.

De StarSingers is een groep van zes vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland, bestaande uit Ton en Ellen van Dam, Paul en Anja Boske en Lex en Sylvia de Bruijn. Wij brengen een breed repertoire van kerstmuziek; a capella, close harmony, bekende en minder bekende kerstliedjes. We begeleiden onszelf op verscheidene instrumenten, zoals (bas)gitaar, piano, cajon, et cetera.
Omdat de kersttijd enorm uitnodigt om te geven, willen wij een groot deel van de opbrengst van het concert doneren aan de stichting Sounds of Change; een organisatie die wij een warm hart toedragen!

U kunt nog kaarten (a 10,- p.p.) bestellen via www.starsingers.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten