De spelers hebben een goede en leuke wedstrijd gespeeld.
De spelers hebben een goede en leuke wedstrijd gespeeld. (Aangeleverd)

G-Team LSVV speelt eerste uitwedstrijd

ZUID-SCHARWOUDE – Na de eerste wedstrijd thuis bij LSVV en een aantal weken trainen heeft het G-Team van LSVV op zaterdag 30 november de eerste uitwedstrijd tegen de Zouaven achter de rug. De spelers hebben een goede en leuke wedstrijd 6 tegen 6 gespeeld op een half voetbalveld. Om in de toekomst 8 tegen 8 te kunnen spelen zoekt LSVV nog nieuwe sportievelingen m/v in de leeftijd van circa 9-18 jaar om het G team te komen versterken.

In maart 2019 is het G-Team van LSVV van start gegaan met de eerste leden en een enthousiast trainersduo Sietse en Barry. G-voetbal is bedoeld voor de jonge sportievelingen tussen 9 en 18 jaar die vanwege een beperking niet of lastig mee kunnen doen met een regulier team. Steeds meer spelers melden zich aan en zijn dol enthousiast. Er is toch niets mooiers dan die fanatieke en blije spelertjes op het voetbalveld te zien rennen.

De groep traint op vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur op het hoofdveld van LSVV en maandelijks wordt er een wedstijd georganiseerd. We bouwen dit langzaam uit met als einddoel dat we friends league of competitie kunnen gaan spelen met meerdere wedstrijden per maand. Het G team van LSVV gaat ook deelnemen aan het LSVV jeugd toernooi op 13 juni 2019 daar kunnen in totaal 4 G teams uit onze regio aan deelnemen.

"Mijn dochter Roos is gek van voetbal maar is net iets anders, waardoor ze vastliep bij een regulier voetbalteam. Toen ik hoorde van het G-team heb ik haar gelijk aangemeld en inmiddels is Roos onmisbaar in de groep. Erg leuk om te zien hoe dit G-team zich ontwikkeld." Aldus Daan Broersen, de vader van Roos.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de jeugd-trainingsgroep G-Voetbal bij LSVV, of wil je eens ervaren of voetbal een sport is die bij jouw kind past, neem dan contact op met LSVV via gvoetbal@lsvv.nl mobiel Barry 0655720014 of Sietse 0644840641 of kom gewoon een keer kijken op vrijdag.

Marsha Bakker
Meer berichten