Zou het niet mooi zijn als de kerststal van uw vader en moeder of misschien wel uw oma en opa in wordt tentoongesteld?
Zou het niet mooi zijn als de kerststal van uw vader en moeder of misschien wel uw oma en opa in wordt tentoongesteld? ((Foto: aangeleverd))

Tentoonstelling van kerststallen

NOORD-SCHARWOUDE - Er wordt nu al druk gewerkt aan de voorbereidingen om rond Kerstmis een mooie, unieke en sobere verzameling kerststallen tentoon te stellen.

Na de succesvolle tentoonstellingen van voorgaande jaren, wordt ook dit jaar weer een kerststallententoonstelling georganiseerd in het Sint Jansmuseum Kloosterhof. Deze start op zondag 22 december en eindigt op zondag 29 december.

De museumgroep wil deze kerststallententoonstelling een extra impuls geven en nodigen particulieren, verenigingen en scholen in en buiten Langedijk uit om hun kerststal te plaatsen op de expositie in Sint Jansmuseum Kloosterhof. Zo kunnen er veel mensen van mee genieten.

Zou het niet mooi zijn als de kerststal van uw vader en moeder of misschien wel uw oma en opa in het museum wordt tentoongesteld?

Heeft u een kerststal, - stalletje of kerstgroepen en wilt deze graag tentoonstellen voor het publiek, meld dit dan bij Jan Hoedjes (06-37609684). U kunt ook mailen: museum@sintjandedoper.nl. U kunt uw kerststal ook op vrijdag 20 december tussen 09.00 en 11.00 uur komen brengen in Kloosterhof, Dorpsstraat 512 te Noord-Scharwoude. Ophalen kan dan op maandag 30 december tussen 09.00 en 11.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten