(Foto: Pixabay)

Herinneringsbijeenkomst Broek op Langedijk

BROEK OP LANGEDIJK - In de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk wordt een Herinneringsbijeenkomst gehouden voor iedereen die het afgelopen jaar (of langer geleden) een geliefde heeft verloren en deze wil gedenken.

Op zaterdag 28 december kunt u een kaars aansteken en wordt de naam genoemd van uw man, vrouw, vader, moeder, kind, familielid, vriend of vriendin.

De kerken in Langedijk hebben zelf eenmaal per jaar een herinneringsmoment voor hun gemeenteleden, maar niet iedereen heeft contact met de kerk of is gelovig. Daarom is dit een uitnodiging voor iedereen in Langedijk die een geliefde moet missen.

Het wordt een bijeenkomst met muziek, zang, gedichten, stilte en het aansteken van kaarsen. Door dit samen te doen, staan we niet alleen in ons verdriet. Het kan mogelijk een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen. Samen in herinnering.

Na afloop kan nog worden nagepraat met een drankje en een hapje.

Wilt u op deze manier een geliefde gedenken? U bent welkom op zaterdag 28 december om 19.30 uur in de Trefpuntkerk, Dorpsstraat 41a in Broek op Langedijk (zaal open vanaf 19.00 uur voor het noteren van de namen).

Meer informatie bij Kees Slot, ik.slot@hetnet.nl of 06-53212444.

Marsha Bakker
Meer berichten