"We hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gespaarde DE-waardepunten uit de keukenlade halen en deze aan ons schenken", zegt Linda Strijbis, voorzitter van Voedselbank Langedijk.
"We hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gespaarde DE-waardepunten uit de keukenlade halen en deze aan ons schenken", zegt Linda Strijbis, voorzitter van Voedselbank Langedijk. (Foto: Aangeleverd)

Spaar DE-punten voor voedselbank

LANGEDIJK - Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie?! Maar niet voor iedereen is 'even een bakkie' doen vanzelfsprekend. Voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank is koffie een luxe artikel, dat niet vaak in het pakket zit.

Voedselbank Langedijk verzamelt, in samenwerking met Lionsclub Langedijk, Douwe Egberts waardepunten in. Voor 500 punten krijgt de Voedselbank één pak koffie.

"We hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gespaarde DE-waardepunten uit de keukenlade halen en deze aan ons schenken", zegt Linda Strijbis, voorzitter van Voedselbank Langedijk. De Douwe Egberts-punten kunnen in de hele maand december op diverse locaties ingeleverd worden: DekaMarkt in Sint Pancras, Voedselbank Langedijk aan de Broeker Werf 3 in Broek op Langedijk (brievenbus), DEEN in Zuid-Scharwoude, Looks Hairstudio in Noord-Scharwoude, Vomar in Oudkarspel, Albert Heijn XL in Middenwaard, Heerhugowaard.

Marsha Bakker
Meer berichten