Tabijn neemt kinderopvang in eigen beheer

LANGEDIJK - Het Chr. Kindcentrum het Mozaïek in Broek op Langedijk, onderdeel van Tabijn, is volop in ontwikkeling. Als onderdeel van de plannen voor de komende jaren, gaat Tabijn de kinderopvang in eigen beheer organiseren. Door deze stap zal Kinderopvang Langedijk vanaf 1 januari 2020 stoppen met het aanbieden van de peuteropvang en de BSO bij het Mozaïek.

Voor het Mozaïek is dit een mooie ontwikkeling in het volgen van het koersplan van Tabijn. Het zelf aanbieden van kinderopvang is nieuw terrein voor het Mozaïek, maar door de nauwe samenwerking met Kinderopvang Langedijk de afgelopen jaren, is er veel kennis en ervaring opgedaan. De huidige medewerkers blijven na goed overleg met alle partijen bij het Mozaïek, waardoor de vertrouwde gezichten blijven voor de kinderen, ouders en de medewerkers van het Kindcentrum. Dit helpt ook in een soepele overgang voor iedereen.

De afgelopen weken zijn ouders en kinderen geïnformeerd over deze verandering en welke stappen de ouders moeten nemen voor de kinderopvang vanaf 1 januari. Tabijn bedankt Kinderopvang Langedijk hartelijk voor de fijne en waardevolle samenwerking van de afgelopen jaren. Samen hebben ze belangrijke stappen gemaakt in de groei van het Mozaïek en daar koesteren ze goede herinneringen aan. Het is voor beide partijen daarom belangrijk om de overstap goed en netjes te laten verlopen, wat zeker gelukt is. Kinderopvang Langedijk wenst Tabijn veel succes in de verdere ontwikkeling van het Kindcentrum.

Marsha Bakker
Meer berichten