Voorjaarsactiviteiten bij Museum BroekerVeiling

BROEK OP LANGEDIJK - Echt veel winter hebben we niet gehad dit jaar, maar het voorjaar komt er al weer aan! Tijdens de voorjaarsvakantie kan je bij Museum BroekerVeiling weer volop genieten van het museumprogramma en activiteiten voor de kids.

Het is koud (nou ja, een beetje), nat en donker deze periode. Maar in plaats van deze voorjaarsvakantie thuis op voor de buis te zitten kan je met het hele gezin langskomen bij Museum BroekerVeiling voor een gezellig dagje uit! In de periode 15 februari tot en met 23 februari (let op, de maandag zijn we natuurlijk dicht!) zitten de dames van Westfries Kostuum aan hun handwerkjes te breien, haken en kantklossen. Kom jij ze een handje helpen? Op de woensdagmiddag kan je kaarsen komen maken in de lighallen en op de donderdag knutsel je allerlei prachtige werkjes in elkaar onder begeleiding van onze vrijwilligers.

Van zaterdag 15 februari tot en met zondag 1 maart kan je bovendien een leuke speurtocht maken door het museum. Puzzel jij het woord bij elkaar? Dan krijg je aan de balie een lekkere ouderwetse verrassing! Bovendien kan je je helemaal uitleven in de lighallen met de Oud-Hollandse spelletjes die daar staan opgesteld.

Tijdens de openingstijden van het museum wordt er natuurlijk ook gevaren door het Rijk der Duizend Eilanden en geveild in de afmijnzaal. Weet jij de knop op het juiste moment stil te zetten? Wie weet wordt je wel handelaar van de dag!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden op  www.broekerveiling.nl.

Noot aan de redactie:

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ron Karels, directeur Museum BroekerVeiling:

Tel: (0226) 31 38 07 / E-mail: info@broekerveiling.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Marsha Bakker
Meer berichten