Peter Homan, Ruimtewandeling (ets), aquatint.
Peter Homan, Ruimtewandeling (ets), aquatint. ((Foto: aangeleverd))

Expositie P&S bij B&L

BROEK OP LANGEDIJK - De expositie P&S van Peter Homan (artwork) en Sven de Vries (lichtobjecten) is de komende maanden te zien in het kantoor van B&L notarissen.

Peter Homan (1952) studeerde aan de Rietveld Academie, waar hij les kreeg van onder meer Jan van Toorn, Gerard Unger, Piet Klaasse en Herman Gordijn. Sinds zijn afstuderen in 1978 werkt Peter als zelfstandig documentairemaker en ontwerper/fotograaf in zijn bedrijf Artmaster. Zijn magisch-realistische vrije werk kenmerkt zich door futuristische en post-decay componenten.

Sven de Vries (1947) heeft zijn hele leven al een fascinatie voor techniek en de uitdagingen waarvoor de techniek zich gesteld ziet. Hij werkte als assistent voor zeeonderzoek bij Rivo in IJmuiden en woonde en werkte daarna enige jaren in Duitsland en Frankrijk. De Vries bouwde een eigen bedrijf op voor viskweek en waterzuiveringsinstallaties, met export in heel Europa. Hij volgde een lerarenopleiding en opleiding tot beroepspiloot. Ook was hij enkele jaren projectleider bij ontwikkelingsprojecten in West-Afrika.

De expositie P&S bij B&L is tijdens kantooruren gratis te bezichtigen aan de Keizelbos 1 in Broek op Langedijk, tel. 0226-318345.

Marsha Bakker
Meer berichten