De organisatie van Sportweek Langedijk hoopt vurig dat de editie 2010 door kan gaan.
De organisatie van Sportweek Langedijk hoopt vurig dat de editie 2010 door kan gaan. ((Foto: archief))

Organisatie Sportweek vertrouwen in editie 2020

LANGEDIJK - Langedijk Sport & Events is - is ondanks de voortdurende maatregelen vanwege de coronacrisis- volop bezig met de voorbereidingen voor de zestiende keer en met succes de Sportweek Langedijk.

Rick Dekker, van Langedijk Sport & Events: "Het is moeilijk om nu al iets te besluiten, maar we gaan vooralsog door met de organisatie van de Sportweek. Het kan altijd nog gebeuren dat we het moeten af lasten, maar daar kunnen en willen we nu nog niet vanuit gaan."

Inschrijven

"Zondag 1 maart gingen de inschrijvingen open, en het liep meteen storm. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle 24 inschrijfplaatsen bij de volwassenen nu bezet zijn. Het is niet meer mogelijk om een team in te schrijven in deze categorie. Wel zijn er nog plaatsen beschikbaar in de jeugd en kids categorieën. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 april op www.sportsl.nl.

Programma

Deze editie, gepland vanaf 14 juni, zijn er een aantal andere activiteiten ten opzichte van de vorige editie. Op deze manier blijft de Sportweek Langedijk een actieve uitdaging waarbij plezier en strijd voorop staan. Zo gaan de deelnemers dit jaar fanatiek bootcampen/fitnessen, volleyballen, suppen, expeditie opdrachten uitvoeren, tennissen en de Prutrace belopen.

Informatie

Meer informatie over het programma, spelregels, teamsamenstellingen en natuurlijk het inschrijfformulier vindt u op www.sportsl.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Rick Dekker: r.dekker@langedijkactief.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten