Lentefeest in Sint Pancras

SINT PANCRAS - Volkstuinvereniging West- Beverkoog en Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras bundelen hun krachten en organiseren samen weer een groots Lentefeest.

Op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) zijn er van 10.00 tot 16.00 uur allerlei activiteiten bij de Volkstuinvereniging West-Beverkoog zoals een Plantjesmarkt met diverse kramen, waaronder een uitgebreid aanbod van planten, rondwandeling over het volkstuincomplex, een kunstexpositie, Tombola en leuke activiteiten voor kinderen met een puzzeltocht, grabbelen, ijsje et cetera. Verder is er een haringkar, snackcorner, verpakt ijs en zijn er diverse andere versnaperingen tegen scherpe prijzen!

Van 14.00 tot 16.00 uur worden de schapen van Kinderboerderij Jong Leven weer van hun warme vacht bevrijd door professioneel schapenscheerder Jan Ros, waarbij kracht en precisie vereist is om de wol met een ´tondeuse' kundig en zonder verwondingen te ontdoen. Ook is er een demonstratie wolspinnen en kunnen de kinderen leren werken met wol inclusief andere leuk knutselactiviteiten. Het Rad van Fortuin is uiteraard weer aanwezig waarbij men vele leuke prijzen kunt winnen en is er een tentoonstelling te zien over het leven van het schaap.

De toegang is gratis. Jong Leven vndt u op het Janspad te Sint Pancras. Het volkstuinencomplex is gelegen achter de kinderboerderij.

Marsha Bakker
Meer berichten