Masterclass Carlo Boszhard voor de J.D. van Arkelschool

Algemeen
Door deze masterclass zijn de kids van groep 8 helemaal klaar voor hun eindmusical!
Door deze masterclass zijn de kids van groep 8 helemaal klaar voor hun eindmusical! Foto: bennyvreden.nl

BROEK OP LANGEDIJK - De leerlingen van groep 8 van de J.D. van Arkelschool stonden dinsdag zenuwachtig voor het hek te wachten op een echte BN-er: Carlo Boszhard.

De leerkrachten van de bovenbouw, juf Lydia, juf Kayleigh en meester Joost, hadden voor de groep 8 leerlingen deze heuse masterclass, gegeven door Carlo Boszhard, gewonnen! In bijna twee uur tijd heeft Carlo Boszhard de leerlingen geïnspireerd, talent verder naar boven gehaald, tips en tops gegeven en hen vooral laten zien hoe je je eigen rol kunt 'neerzetten' en zo jóuw moment te nemen op het toneel. De leerlingen moesten hard aan het werk, onder toeziend oog van de juffen en meester. De eindmusical is voor groep 8 leerlingen écht een hoogtepunt van het jaar, een memorabel moment. Niet alleen de eindpresentatie is belangrijk, maar ook de weg er naartoe: het groepsgevoel, dat ene meisje of die jongen die uiteindelijk tóch de solo aandurfde! De leerlingen zullen hun musical maar liefst drie keer opvoeren. Maar door deze masterclass zijn ze er klaar voor!

 In bijna twee uur tijd heeft Carlo Boszhard de leerlingen geïnspireerd, talent verder naar boven gehaald en tips en tops gegeven.