het kampioensteam van de regiocompetitie.
het kampioensteam van de regiocompetitie. ((Foto: aangeleverd))

Ghassan Elmasri en Denys Bremmers judokampioenen

LANGEDIJK - Bij het witte, gele en oranje banden toernooi in Heiloo hebben Ghassan Elmasri en Denys Bremmers van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk de eerste prijs behaald.

Het was een groot jeugdtoernooi en er stonden deze dag ruim 200 kinderen verdeeld over vier blokken op de mat waarvan 14 judoka's van EBI-Sports. Ghassan judoode vier overwinningen en Denys drie overwinningen en werden beide Kampioen in hun klasse. Nikki Trousselot, Stijn Blom, Shakena Djasimin, Rayer van Duin en de gebroeders Thijmen en Bjorn Snip werden tweede. Sien Ligthart werd met twee overwinningen derde en vandaag haalde Bas Nagelhout, Kate van Duin, Sem Sikking, Tygo Korver, Miqel Jak net niet het podium en werden vierde.

Bij de regiocompetitie moest het jeugdteam van EBI-Sports judoën in Anna Paulowna in de finale ronde van deze zaterdagcompetitie. Het team had het hele seizoen nog niet verloren en dat lukte ook bij de laatste ronde van het seizoen en zo behield het team de ongeslagen status. De uitslagen van deze ronde waren 18-2 tegen de Uitkomst en 12-8 tegen Julianadorp.

Regiokampioenschap

Het team bestond vandaag uit: Daniel Groot, Lucas Goselink, Nikki Trousselot, Ghassan Elmasri, Sem Sikking, Rayer van Duin, Stijn Rempt, Denys Bremmers, Bart van Duin, Chris Pankras. Thijmen Snip die eerder in het seizoen nog meedeed in het team hielp vandaag met de coaching. Ook de judoka's Dean Schelvis, Nova Klaver, Stijn Blom, Miqel Jak, Ties Kruijer, Rens Pronk hebben meegedragen aan het vierde Kampioenschap in de regiocompetitie.

Marsha Bakker
Meer berichten