Foto onderschrift: Een gezellige tocht via Rijk der Duizend Eilanden naar wijndomein De Koen
Foto onderschrift: Een gezellige tocht via Rijk der Duizend Eilanden naar wijndomein De Koen (Eddie Hooiveld)

Weer volop leuke dingen te ondernemen in Langedijk

Varen door het Rijk der Duizend Eilanden en naar Wijndomein De Koen

LANGEDIJK - Op woensdag 24 juli vertrekt er vanaf Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk een originele Langedijker tuindersschuit voor een tocht door Het Rijk der Duizend Eilanden naar Wijndomein de Koen.

De rondvaart start om 13.00 uur en na de rondvaart door het Oosterdelgebied komt de Koen aan de beurt. Terug wordt er weer afgemeerd rond 17.00 uur bij het museum. Kosten voor de gehele tocht incl. koffie/thee en wijnproeven bedragen slechts € 20,-- p.p. kinderen tot 12 jaar € 10,- inc. consumpties. Graag van tevoren reserveren via info@rondvaartlangedijk.nl of telefonisch via 06-13127283.

Wandeling Oudkarspel-Zuid

Vanzelfsprekend zijn de gidsen van de Stichting Toeristische Promotie Langedijk de wandelliefhebbers niet vergeten. Deze keer voert de tocht door het zuidelijk deel van Oudkarspel waarbij interessante objecten zoals een schuilkerk, verzekeraar NH 1816, de firma Eecen en nog veel meer de geschiedenis van het dorp Oudkarspel benadrukken. De start is eveneens op 24 juli, om 19.00 uur vanaf Het Behouden Huis (ook wel bekend als het warme hart van Oudkarspel), Dorpsstraat 850, 1724 NV. Deelname is gratis en reserveren hoeft evenmin.

Marsha Bakker
Meer berichten