Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA

Echtpaar Van der Stelt-Schouten 65-jarig huwelijksfeest

NOORD-SCHARWOUDE - Het echtpaar Van der Stelt-Schouten was dinsdag 29 januari alweer 65 jaar getrouwd. Burgemeester Leontien Kompier bracht het echtpaar een bezoek in hun gezellige appartement in Noord-Scharwoude.

Iedereen die aan komt waaien is welkom voor koffie en gebak, meneer en mevrouw van der Stelt houden wel van een beetje reuring. Vijf jaar geleden kregen ze ook al hoog bezoek van de burgemeester, het begint aardig te wennen. Ook toen was de voordeur versierd met ballonnen en een jubileumbord. Het is duidelijk: hier is het feest vandaag! 
De heer C. van der Stelt werd geboren op 23 september 1928 te Velsen en mevrouw M. van der Stelt-Schouten werd geboren op 28 januari 1930 te Amsterdam. Zij trouwden op 29 januari 1954 te Amsterdam en  hebben drie kinderen, negen kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Bijna allemaal zijn ze deze dag aanwezig, of komen nog. Het is een warme familie, de 'van der Steltjes', met opa en oma als stralend middelpunt. "Het is heus niet elke dag feest, maar we zijn er wel altijd voor elkaar. We gaan gewoon voor de zeventig jaar", zeggen ze tegen de burgemeester. Die kan ze dan mooi alvast in haar agenda noteren. 

Marsha Bakker
Meer berichten