Saskia Tros (rechts) met vriendin Toos Vonk voor de 'klaagmuur'.
Saskia Tros (rechts) met vriendin Toos Vonk voor de 'klaagmuur'. ((Foto: aangeleverd))

De Bever begroet 40.000ste bezoeker

SINT PANCRAS - Zwembad de Bever mocht afgelopen maandag de 40.000ste bezoeker ontvangen. Toen de zomervakantie net was begonnen viel de 25.000ste bezoeker en nu de vakantie net voorbij is, viel de 40.000ste bezoeker in de prijzen.

Mevrouw Saskia Tros (74) was de gelukkige die als 192ste bezoeker van de dag de poort binnen liep. Ze lag al heerlijk te zwemmen toen er werd omgeroepen dat zij de 40.000ste bezoeker was. Een blij gezicht en twee zwaaiende handen kwamen uit het water vandaan. Ze maakte eerst nog even haar baantjes af voor ze haar prijs ontving.

Mevrouw Tros is een van de 'klaagmuurdames' die al jaren bij de Bever komen. Ze kwam hier in 1974 al met haar kinderen zwemmen en heeft dus al veel meegemaakt bij het zwembad. De 'klaagmuurdames' komen al heel wat jaartjes bij de Bever, niet om te klagen, maar om heerlijk te zwemmen en daarna lekker in het zonnetje op het bankje bij de 'klaagmuur' te zitten en bij te kletsen met een kop koffie of een ijsje.

De blije 40.000ste bezoeker werd in het zonnetje gezet en kreeg een mooie handdoek, een Bevertas, een plantje en een abonnement voor volgend seizoen. 

Gewijzigde openingstijden

Nu de zomervakantie voorbij is zijn de openingstijden van het zwembad gewijzigd. Van 26 augustus tot en met 8 september is de Bever elke dag van 12.00 tot 17.00 geopend. Op maandag, woensdag en vrijdag kan er tussen 07.00 en 09.00 banen worden gezwommen. Bij mooi weer kunnen de openingstijden worden gewijzigd. Houd daarvoor www.zwembaddebever.nl en de Facebookpagina www.facebook.nl/zwembaddebever in de gaten.

Marsha Bakker
Meer berichten