Chantel Veer, Frans van Straaten, Judith Leegwater en Dennis ten Bruggencate doen mee aan Maestro Langedijk 2019.
Chantel Veer, Frans van Straaten, Judith Leegwater en Dennis ten Bruggencate doen mee aan Maestro Langedijk 2019. (aangeleverde foto)

Tweede editie Maestro Langedijk 2019

LANGEDIJK - Vrijdag 11 oktober is de tweede editie van  Maestro Langedijk.

Wat was het een succes, het eerste Maestro concert! In 2016 namen Ellen Rouwhorst, Tiny IJdo, Frans Kramer en Huibert Jan Bak de dirigeerstok over van dirigente Betty Bakker. Het was een bijzondere avond waar muziek en gezelligheid bij elkaar kwamen! Dit jaar komt er een vervolg. 

Advendo heeft wederom vier Langedijkers bereid gevonden om mee te doen aan Maestro Langedijk. Chantel Veer, Judith Leegwater, Dennis ten Bruggencate en Frans van Straaten zijn bereid gevonden om twee zelfgekozen muziekstukken te dirigeren. Vanaf het voorjaar hebben zij ruimschoots kunnen oefenen. Ter voorbereiding volgen zij nog vier masterclasses onder leiding van dirigente Betty Bakker en oefenen ze een paar keer met het orkest.

De deskundige jury, bestaande uit Pim de Ruiter, Caroline Kuijper-van den Heerik en Kees Balder bepalen uiteindelijk wie op 11 oktober de winnaar wordt van Maestro Langedijk 2019. Het belooft een leuke, muzikale en gezellige avond te worden waar de maestro's zich zullen laten zien en natuurlijk Advendo ook van zich laat horen. Het concert vindt plaats in de Trefpuntkerk te Broek op Langedijk. Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.advendo.info en kosten € 7,50 per stuk. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten