Lichtjesavond Langedijk Waterrijk

  Nieuws
Lichtjesavond van Langedijk Waterrijk op vrijdag 24 augustus. (Foto: aangeleverd).
Lichtjesavond van Langedijk Waterrijk op vrijdag 24 augustus. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

LANGEDIJK - Langedijk Waterrijk organiseert vrijdag 24 augustus wederom Lichtjesavond in Broek op Langedijk. Deelnemende vaartuigen dienen zoals altijd versierd en verlicht te worden. Er wordt vanaf 20.00 uur verzamelend bij Museum Broekerveiling, aan de Lient.


Net als vorig jaar vertrekken de boten vanaf daar en varen door het Rijk der Duizend Eilanden via de Noorderplas en Achterburggracht. Naar verwachting komt de vloot zo rond 22:30 uur weer aan bij Museum BroekerVeiling. Waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.
Alle deelnemende boten dingen mee voor de prijzen. Onderweg beoordeelt een deskundige jury de boten op creativiteit, versiering en verlichting. Dus maak er weer iets moois en speciaals van! Er zijn drie prijzen voor de mooiste boten en één prijs voor de mooiste jeugdboot. Donateurs varen gratis mee, niet-donateurs betalen 5 euro, of word donateur.
Deelnemers kunnen zich opgegeven via de website. De sluitingsdatum is 19 augustus. Kijk voor de route en details op www.langedijkwaterrijk.nl

Meer berichten