Afbeelding

Langedijk in het nieuws

  • Alles
  • (2)
    Theater
  • (13)
    Tentoonstelling
  • (12)
    Kinderactiviteit

Joey Vriend in theater De Binding

vrijdag 15 oktober 19:30 uur

(Foto: Marco Bakker)

De 30-jarige singer-songwriter laat zich graag inspireren door de ervaringen die hij meemaakt als muziekbegeleider in de psychiatrie en door grootheden als Leonard Cohen, Nick Drake, maar ook bijvoorbeeld Other Lives. Op zijn zeventiende ontdekt hij de magie van het fingerstyle gitaarspel, de klanken van de piano en het breekbare geluid van de harmonica. Het componeren, arrangeren en performen van eigen muziekstukken is de volgende logische stap. Vorig jaar oktober is zijn debuutalbum ‘Hiding at first Light’ uitgebracht bij label King forward Records welke airplay heeft gehad bij Radio 1,2 en 5. Nieuwsgierig? Volg Joey Vriend op o.a. Spotify, Instagram en Youtube. www.joeyvriend.com.

Vrijdag 15 oktober treedt Joey om 20.00 uur op als support act in Theater De Binding. Na het grote succes van Tim Knol met support van Eg de Jong uit Langedijk, is het nu tijd voor de Herfst Sonaten van Elsa Birgitta Bekman op de Bare Bones Acoustic Stage. 

Elsa Birgitta Bekman (geboren op 13 september 1991) is een Nederlandse zangeres uit Hoorn, songwriter, multi-instrumentalist, muziekvideo-regisseur en producent van muziekvideo’s met Franse en Zweedse roots. Nostalgie, escapisme, romantiek en melancholie zijn terugkerende thema’s in haar muziek die wordt versterkt door filmische videoclips waarin het verhalende aspect de boventoon voert. Verwacht een avond vol verstilde en melancholieke muziek, melodieus en ver van de platte paden.

Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.theaterdebinding.nl/evenementen.  


deel deze activiteit

Locatie

Theater de Binding
Zuid-Scharwoude
Bosgroet 2