Datum jubileumeditie Beddenrace Langedijk bekend

LANGEDIJK - Traditioneel getrouw racen op de laatste zaterdag van augustus weer vele bedden door de straten van Noord-Scharwoude. Op zaterdag 31 augustus vindt om 19:00 uur het startschot van de 40ste Beddenrace Langedijk plaats.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het evenement al voorzichtig aan begonnen. Dit jaar viert de beddenrace een jubileum, namelijk dat Beddenrace Langedijk 40 jaar bestaat. De organisatie hoopt dat deze bijzondere mijlpaal helpt aan een nog groter deelnemersaantal dan voorgaande jaren. En dat ook dit jaar de beddenrace verder groeit.

Net zoals alle voorgaande jaren zal de race weer bestaan uit 2,5 uur beddenracen. Ook dit jaar zijn er weer de vertrouwde sportieve klassen Heren, Dames, Gemengd en Jeugd (1 uur) en de categorie Ludiek. De organisatie is van mening dat op deze manier iedereen mee kan doen. "Conditie is niet belangrijk, het gaat om de beleving".

Early birds

Het succes van vorig jaar wordt herhaald. Vorig jaar maakten de eerste deelnemers die zich in de eerste maand inschreven kans op een actiefoto op canvas. Ook dit jaar stelt de organisatie deze prijs beschikbaar. De inschrijving start 1 maart en deelnemers die zich voor 1 april inschrijven dingen mee om een actiefoto op canvas. In totaal worden er 10 (5 koppels) canvasdoeken beschikbaar gesteld.

De inschrijving start 1 maart om 19:00 uur van start gaan op www.SportEventsLangedijk.nl van start gaan. Deelname is gratis.

Marsha Bakker
Meer berichten