Duizendpoot neemt afscheid

LANGEDIJK - Kolfvereniging Op Maat hield dinsdag 26 februari zijn jaarvergadering. Deze was zoals gewoonlijk tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt door secretaris Dick IJff. Het was zijn laatste verslag want deze 'duizendpoot' had aangegeven het secretariaat neer te leggen en over te dragen aan de nieuwe secretaris Ton Beers

Dick werd lid van Op Maat in 1993, en trad toe tot het bestuur in 1995 als penningmeester. Vanaf 2000 is hij secretaris wat voor Dick betekende: bijhouden inkomende- uitgaande post; ledenlijsten; alle uitslagen en standen verzamelen en verwerken; kopman tweede zestal; menigmaal markeuren; het beheer van ballen en klieken voor Op Maat; en het bijhouden van het archief. In 2017 werd Dick al beloond met titel Lid van Verdienste.

Voorzitter Hans Tromp waardeerde, namens Op Maat, de 24-jarige inzet van Dick met een mooi wandbord met inscriptie, een boekenbon en een fleurige bos bloemen. Natuurlijk werd er ook een borrel gedronken op de gezondheid van de scheidende secretaris die zich nu weer volop kan gaan richten op zijn kolfprestaties.

Marsha Bakker
Meer berichten