Heel Sint Pancras Bakt

Algemeen
Na de jurering kwam het mooiste gedeelte: proeven!
Na de jurering kwam het mooiste gedeelte: proeven! (Foto: Vincent de Vries)

SINT PANCRAS - Na het smakelijke succes van voorgaande jaren organiseerde Zwembad de Bever ook dit jaar weer Heel Sint Pancras Bakt.

Een heerlijk én gezellig evenement voor jong en oud, Waarbij zoetigheid centraal staat. Cupcakeversierders, hobbybakkers, en professionele taartenbakkers deden mee aan dit bakspektakel.

De vakjury bestond uit Mandy Porsius van ActivFood en Francijna van Diepen van de Bever en van haar eigen Facebookpagina Francijna Cooking Mama. Zij hadden nog een zware dobber aan de beoordeling, want de ene baksel was nog lekkerder dan de andere! Toen alles beoordeeld was op smaak, uitstraling en creativiteit volgde de prijsuitreiking. Plek 3 was voor de 'Rozen Cupcakes' van Jasmijn Zoon, plek 2 voor Kate Riesebosch met 'Beefie de B' en de eerste prijs was voor de prachtige èn lekkere 'Snoeptaart' van Tes Roeland.

Juryleden Francijna van Diepen van de Bever en eigenaar van Facebookpagina Francijna Cooking Mama, en Mandy Porsius van Activfood proeven van alle baksels een beetje om de winnaar te bepalen.