Succes voor dames Turn Totaal

LANGEDIJK - De Finale Competitie van de dames D1 / D2, 4e en 5e divisie vond plaats in Schagen. Namens Turn Totaal Langedijk streden maar liefst 27 turnsters op de wedstrijdvloer voor de prijzen. Maar liefst 9 van hen kwamen op het podium.

De eerste wedstrijd begon gelijk goed met vier medailles. Bij de pupillen 2 D1 eindigde Anoek Haanstra op een mooie 2e plaats. Floor Keijning sloot aan met een bronzen medaille voor haar 4e plaats.
In de categorie jeugd D2 eindigden beide turnsters op het podium. Meadow van Wanrooij mocht mede door het beste cijfer op de balk het hoogste podium betreden. Haar teamgenoot Kim Put presteerde ook top en werd derde.

Bij de junioren 5e divisie mocht Carmen Hanrath een bronzen medaille in ontvangst nemen. Jessie van Aanholt, eveneens junior maar dan in de 4e divisie, behaalde het zilver. Seniorturnster Roos Straaijer won in de 4e divisie, met het hoogste cijfer op sprong en brug.

In de slotwedstrijd kwamen onder andere de pupillen 1 D1 in actie. Famke Derksen eindigde hier mede dankzij een super balkoefening op de 3e plaats. ?Doris Beers, beste turnster op vloer, werd 3e in het eindklassement. Kijk voor meer nieuws op www.turntotaallangedijk.nl. 

Marsha Bakker
Meer berichten