Met onder meer Scooter, Golden Earring, Ronnie Flex & Deuxperience, Nick & Simon, Kraantje Pappie en Josylvio op de line-up gaat Indian Summer Festival dit jaar XL.
Met onder meer Scooter, Golden Earring, Ronnie Flex & Deuxperience, Nick & Simon, Kraantje Pappie en Josylvio op de line-up gaat Indian Summer Festival dit jaar XL. ((Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl))

Indian Summer Festival gaat dit jaar XL

LANGEDIJK - Met onder meer Scooter, Golden Earring, Ronnie Flex & Deuxperience, Nick & Simon, Kraantje Pappie en Josylvio op de line-up gaat Indian Summer Festival dit jaar XL. Nieuwe podia, een XL Rudi's Après-Ski Bar, een reuzenrad en veel meer. Het festival wordt dit jaar op zaterdag 29 juni gehouden in recreatiegebied Geesterambacht. Op vrijdag 28 juni is er een grootse pre-party.

Scooter is zaterdag 29 juni de grote afsluiter. Deze legendarische Duitse band verkocht vorig jaar hun concert in AFAS Live binnen één dag uit. Het is een show met alles erop en eraan: danseressen, lasers... en al die hits. Alles aan deze show is Extra Large, daarom zijn zij de perfecte afsluiter. Daarnaast staat de legendarische rockband Golden Earring al jaren hoog op het wensenlijstje van het publiek, dit jaar is het de organisatie gelukt om ze te strikken. Vorig jaar waren Nick & Simon dé lievelingen van Indian Summer Festival en daarom zijn ze er ook in 2019 weer bij. De rest van het programma, met nog vele grote namen zoals ook Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal, kun je zien op de website van Indian Summer XL.

Voor de Full Experience van Indian Summer XL zijn Weekend XL Tickets verkrijgbaar: daarmee kun je naar de pre-party op vrijdag en kun je overnachten op de camping. Dit jaar is het maximale eSKIlatie bij Rudi's Après-Ski Bar. Gastheer Der Rudi en zijn vaste 'Haus'-DJ Size Does Matter zijn weer van de partij. Maar ook ontvangt hij meesters van het feest Lamme Frans, Marco Kraats en Rob Ronalds in de vernieuwde XL-variant van Rudi's Après-Ski Bar. Ook dit jaar komt de vertrouwde Barbapapa 80s/90s stage weer terug naar het Geestmerambacht. Naast DJ's als Klatsch und Klatsch, Alex van Oostrom en Tante Joke Karaoke band gaat hardcore-legende DUNE de Barbapapa 80s/90s stage compleet op zijn kop zetten.

Meer dan 80% van de tickets is verkocht. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet te lang! Tickets zijn te koop via www.indiansummerfestival.nl. Een ticket voor de XL-zaterdag koop je voor €55,-, een Weekend XL Ticket (inclusief pre-party en twee nachten camping) voor €75. Voor beide soorten tickets zijn ook groepsbundels (10+2 gratis) beschikbaar.

Winnen?

Deel je herinnering aan ISF op de Facebookpagina van het Langedijker Nieuwsblad en win 2 kaarten!


Marsha Bakker
Meer berichten