Zin om mee te doen?
Zin om mee te doen? ((Foto: Keesnan Dogger))

Help ook mee in Bekerstreet tijdens Indian Summer

Help ook mee in Bekerstreet tijdens Indian Summer

LANGEDIJK - Op zaterdag 29 juni nemen vrijwilligers van Langedijk4GlobalGoals tijdens het Indian Summer Festival weer duizenden lege bekers in. Ook scheiden ze het afval zodat afbreekbare materialen op de juiste wijze kunnen worden afgevoerd.

Het Langedijker zomerfestival en Bekerstreet zijn sinds 2009 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Afgelopen negen jaar zijn meer dan 400.000 lege bekers ingezameld en heeft het team diverse acties uitgevoerd.

Dit jaar zijn er drie Bekerstreets, speciaal ingerichte stands waar de bezoekers hun lege bekers kunnen inleveren. Voor dertig lege bekers krijgen ze een muntje, goed voor een gratis drankje tijdens het festival.

Het motto is niet voor niets 'Bekerstreet waar inleveren je wat oplevert'.

Vrij toegang

Meedoen met Bekerstreet levert je als vrijwilliger ook wat op, namelijk vrij toegang tot het festival! Uiteraard moet je daarvoor wel een dienst meedraaien in een van de stands. Daar neem je de bekers in ontvangst die je van eventueel restmateriaal scheidt en vervolgens in verschillende afvalbakken deponeert en deel je muntjes uit. Als je dienst er op zit, kun je gaan en staan waar je wilt. Het festivalterrein ligt dan aan je voeten!

Zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk zaterdag 22 juni aan via bekerstreetnl@gmail.com

Marsha Bakker
Meer berichten