Super Shopping Saturday in Winkelcentrum Broekerveiling

Algemeen
Zaterdag 26 oktober is het groot feest in het winkelcentrum met onder andere een modeshow.
Zaterdag 26 oktober is het groot feest in het winkelcentrum met onder andere een modeshow. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Kraampjes, een rode loper en geweldige outfits. Gevolgd door gezellig geroezemoes, hier en daar een applaus en geluiden van enthousiaste kinderen. Halverwege de avond wordt het tempo opgeschroefd en wordt het publiek uitgedaagd om mee te dansen op de live muziek. Het lijkt wel tijd voor de jaarlijkse Shopping Night.

Zaterdag 26 oktober is het groot feest in Winkelcentrum Broekerveiling. Om 17.00 uur luidt het startsein voor de Super Shopping Saturday, met ditmaal als hoofdact: ‘ABBA Fever’ een ABBA tributeband. Ze worden live begeleid en geven net zo’n spetterende show weg als ABBA zelf. Enthousiast geworden? Na het optreden maakt de band tijd voor een meet & greet.

Naast het live optreden zijn er een aantal leuke activiteiten die de avond vullen. Zo zijn er gezellige kraampjes, een modeshow, activiteiten voor kinderen en zijn er make-overs verloot. En natuurlijk kan er uitgebreid geshopt worden.

Modeshow

De modeshow heeft in de afgelopen jaren al aardig wat faam opgedaan en zal zich ook dit jaar overtreffen. De fashionwinkels van het winkelcentrum laten hun nieuwe collectie zien. De modellen lopen met van alles, van bh’s tot brillen, over de catwalk. Anders dan andere jaren, doen er ook een aantal onverwachte winkels en modellen mee. Benieuwd naar de verrassende wending? Er zijn twee shows, één om 18.00 en één om 19.00.

Make-over

Op de zaterdag van het evenement mogen er vier personen op pad met een styliste en een visagiste. Ze krijgen een nieuwe outfit t.w.v. €100, gaan mooi in de make-up en mogen naar de kapper. De plekjes voor de make-over worden weggeven via de Facebook- en instagrampagina van het winkelcentrum. Je kunt nu nog steeds reageren en kans maken om te winnen. Bij de laatste modeshow zullen ook de winnaars van de make-over meelopen en wordt hun nieuwe look onthuld.

Kinderactiviteiten

Natuurlijk zijn de kinderen niet vergeten. Ze kunnen geschminkt worden of een glittertattoo krijgen en Elsa en Olaf uit de bekende Disneykraker Frozen lopen de hele avond rond.

Al met al wordt het een gezellige feestelijke avond voor jong en oud. Kom jij ook op zaterdag 26 oktober naar het Winkelcentrum Broekerveiling?