Schoenendozen met verrassingen naar Roemenië -

Nieuws
De kinderen in Roemenië worden wederom verblijd met leuke cadeautjes in schoenendozen. (Foto's: aangeleverd)
De kinderen in Roemenië worden wederom verblijd met leuke cadeautjes in schoenendozen. (Foto's: aangeleverd) rodi.nl

LANGEDIJK - De in Noord-Scharwoude woonachtige Nico Molenaar (70) zet sinds tien jaar samen met zijn dochter Maria in voor de stichting ChildsCareFoundation (CCF), welke onder andere hulp biedt aan kansarme kinderen in Roemenië.
"Al vele jaren rond de kerstdagen brengen Maria en ik voor deze arme kinderen ongeveer 70 schoenendozen gevuld met leuke cadeautjes. Ook dit jaar wil de stichting CCF rond de kerstdagen schoenendozen met leuke gebruiksartikelen en cadeautjes uitdelen op de scholen in Roemenië", meldt Nico Molenaar en doet langs deze weg een beroep op alle gulle gevers.
De schoenendozen met inhoud kunnen tot 15 december worden ingeleverd bij Nico Molenaar thuis aan de Weidemolen 5 in Noord-Scharwoude. Van tevoren graag even bellen met 06-23256122. Van alle pakketten worden bij de overhandiging rond de kerstdagen foto’s gemaakt. Ongeveer half januari is de fotoreportage klaar.
Een kerstgift doneren kan ook. Dit vermelden op de rekening van de stichting childscarefoundation. Postgiro NL41INGB0004835605. De stichting wordt gesponsord door de www.vandemolennatuurproducten.nl voor alle natuurproducten.