Activiteiten in Het Behouden Huis

Nieuws

OUDKARSPEL - Het Behouden Huis heeft wederom een aantal activiteiten op stapel staan de komende tijd, waarvan acte.
Doet en Ontmoet: donderdag 13 december 13.30 uur. Doet en ontmoet is een open inloop, vrij toegankelijk waar men welkom is voor zomaar een praatje of een kopje koffie drinken. Elke donderdagmiddag staat om 13.30 een kopje koffie klaar en zijn vrijwilligers aanwezig om een ieder welkom te heten.
Haak- en Breihuis: vrijdag 14 december 10.00 tot 12.00 uur: Samen haken en breien is gezellig. En men kan ook nog leuke contacten opdoen. Patronen uitwisselen, ideeën opdoen, leren en inspireren. Dat is het idee achter het haak- en breihuis. Oefenmateriaal is aanwezig en deelnemers betalen alleen voor het kopje koffie (€ 1,20).
Knutselen: vrijdag 14 december van 18.30 tot 19.45 uur met kinderen vanaf 7 jaar. Een team vrijwilligers staat klaar om de jongens en meisjes te helpen en te begeleiden bij hun werkstukken en projecten. Voor een kleine vergoeding €1,50 (per kind per avond) kan iedereen aan de slag. Meer weten? info@behoudenhuisoudkarspel.nl
Filmavond: zaterdag 15 december 20.30 uur. De film Walk with me uit 2017. Deze film is een prachtige cinematografische reis in de wereld van de Mindfullnes. De film begint om 20.30 uur en duurt ongeveer 90 minuten. Kaarten zijn verkrijgbaar à 5 euro per persoon via info@behoudenhuisoudkarspel.nl of bij aanvang van de film aan de zaal.
Expositie: dagelijks van december tot en met februari 2019 stelt Leonne Zuurbier een collectie schilderijen ten toon. Haar werken zijn kleurrijk en meestal heel vrolijk met vaak een wat surrealistische inslag. Leonne laat haar fantasie de vrije loop. Biljarten: In Het Behouden Huis zijn meerdere biljartgroepen actief. Ook zin om het groene laken (weer eens) te testen? Tijdens de openingsuren van Het Behouden Huis is het al mogelijk een partijtje te spelen voor € 3,00 per uur. Reserveren voor een bepaalde tijd kan ook, persoonlijk bij een van de gastdames, gastheren of beheerders van Het Behouden Huis of via de telefoon (0226 75 30 63) of per email.
Voor meer info: http://behoudenhuisoudkarspel.nl