Slip- en bandexamens

Nieuws
Voor de oudere judoka's van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Warmenhuizen/Langedijk stond afgelopen weekend in het teken van de slip- en bandexamens. (Foto: aangeleverd)
Voor de oudere judoka's van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Warmenhuizen/Langedijk stond afgelopen weekend in het teken van de slip- en bandexamens. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

REGIO - Voor de oudere judoka's van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Warmenhuizen/Langedijk stond afgelopen weekend in het teken van de slip- en bandexamens.
Ze moesten bij de valtechnieken laten zien hoe ze verschillende soorten rollen konden doen. Daarna de worpen die ze in de afgelopen periode hebben geleerd en ze sloten af met de houdgrepen en de manieren om iemand om te krijgen vanuit verschillende posities op de grond. Iedereen was geslaagd voor de nieuwe band of slip. Gele slip: Esmee Pasterkamp, Bas Nagelhout en Joop Poland. Oranje slip: Joop Poland. Groene slip: Theeuwis van Duin en Regina Hooglugt. Blauwe slip: Bram Beemsterboer. Bruine slip: Rens Droog, Dexter Bruin, Sjoerd van Donselaar en Jeremy de Vogel. Gele band: Denys Bremmers, Danny Visser, Rens Pronk en Mick van Brederode. Gele band met oranje slip: Miqel Jak. Gele band met bruine slip: Dinand Damsma, Bjorn Snip. Oranje band met groene slip: Thijmen Snip. Oranje band met blauwe slip: Finn Milhous. Groene band: Stijn Rempt.