Vlinder

Nieuws
Marina Wiegel. (Foto: Marjolein Ansink)
Marina Wiegel. (Foto: Marjolein Ansink) rodi.nl

ZUID-SCHARWOUDE - Marina Wiegel uit Zuid-Scharwoude schrijft onder andere kinderboeken en bracht recentelijk het nieuwe boekje Vlinder uit. Hierin staan gedichten en vier waargebeurde korte verhalen. Met de verkoop steunt ze het Wereld Kanker Onderzoek Fonds want van elk verkocht exemplaar doneert ze € 1,50 aan het fonds.
Zoals iedereen heeft Marina haar eigen reden om het Kanker Onderzoek Fonds te steunen. Marina: ”Mijn moeder is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Ik heb haar op haar sterfbed de belofte gedaan dat ik van alle inkomsten uit mijn activiteiten een deel zal geven aan een goed doel om zo een bijdrage te leveren aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte.” Recentelijk werd Marina's boekje gepresenteerd tijdens Verhalen Halen en dat was een groot succes.
Wie Vlinder à €8,50 per exemplaar wil bestellen stuurt een mailtje naar: mbmarina@kpnplanet.nl. Het boek is ook verkrijgbaar bij The Read shop in winkelcentrum Broekerveiling en Boekhandel Middelburg in Noord-Scharwoude.