Havenmeesters gezocht

Nieuws
Recreatiehaven Broekhorn is een prachtig gelegen, goed geoutilleerde haven aan het kanaal van Alkmaar naar Kolhorn. (Foto: aangeleverd)
Recreatiehaven Broekhorn is een prachtig gelegen, goed geoutilleerde haven aan het kanaal van Alkmaar naar Kolhorn. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BROEK OP LANGEDIJK - Recreatiehaven Broekhorn is een prachtig gelegen, goed geoutilleerde haven aan het kanaal van Alkmaar naar Kolhorn en eigendom van de gemeente Heerhugowaard. De haven heeft 84 vaste ligplaatsen variërend van sloepen tot motorboten van twaalf meter.
Zomers wordt ook ruimte geboden aan passanten en er zijn faciliteiten voor zes campers. Van deze camperplaatsen wordt veelvuldig gebruik gemaakt. Toervaarders weten de haven ook steeds vaker te vinden. De haven wordt gerund door de stichting Recreatiehaven Broekhorn en een enthousiast team van vrijwillige havenmeesters, die bij toerbeurt de gasten welkom heten en ze, indien gewenst, wegwijs maken in de omgeving voor wat betreft het winkelen, fietsen en wandelen. Deze werkzaamheden spelen zich vooral af van 1 april tot 31 oktober en dan dagelijks van 08.30 tot 11.00 uur en 15.30 tot 17.30 uur.

Oproep

Wegens ziekte en gevorderde leeftijden is dit jaar helaas afscheid genomen van meerdere havenmeesters. Dus is de stichting voor volgend seizoen op zoek naar versterking van het team. Degenen die willen meedraaien in het team met vooral leuke klantcontacten in een mooi havengebouw, kunnen voor meer informatie bellen met 06-52223203. Mailen naar havencoordinator@havenbroekhorn.nl kan ook.