Sportieve voornemens?

Nieuws

SINT PANCRAS - Wie sportieve voornemens heeft in dit kersverse nieuwe jaar, kan komen kennismaken met Trimclub Sint-Pancras. Zoals altijd, aan het begin van elk nieuw jaar, organiseert sport- en conditievereniging Trimclub Sint-Pancras een avondwandeling langs het strand.
Dit jaar vindt dit evenement plaats op dinsdagavond 8 januari. Deelnemers gaan dan gezamenlijk met een touringcar naar het strand om daar ‘s avonds een wandeling te maken van zo’n anderhalf à twee uur. Naast de leden zijn ook verwanten en derden welkom. Tijdens deze gezellige en sportieve wandeling kan men zich door de leden laten informeren over de Trimclub Sint-Pancras. Het verplicht tot niets.
Vertrek is om 19.30 uur bij de Bovenweg 180 (voorheen de Rabobank) in Sint Pancras Na afloop van de wandeling is er voor iedereen een verrassende beloning. Van de niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Van tevoren aanmelden hoeft niet. Wel wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn, want vertrek is exact om 19.30 uur.
Kijk voor meer informatie op www.trimclub.nl