Bedrijf in Beeld

Modeshow bij SARI Fair Fashion

  Bedrijf in Beeld

NOORD-SCHARWOUDE - Bij SARI Fair Fashion wordt zaterdag 6 april om 13.30 en 15.00 uur een voorjaarsmodeshow gehouden. De warme dagen in februari en de storm die maar niet ophield in maart liggen nog vers in het geheugen. Zo verschillend kan het zijn in het Hollandse voorjaar. Gelukkig zijn ze daar bij SARI helemaal op ingesteld.

Want niet alleen heeft deze winkel fijne jurken, koele witte blouses en fleurige shirts met en zonder print ingekocht; óók daarbij passende vestjes. Van spierwit tot knalrood. Of toch die appelgroene trui voor de wat frissere dagen? Met een stoere spijkerbroek? SARI introduceert graag haar nieuwe merken AMOV en Tranquillo. Jong en eigenwijs. En alles duurzaam geproduceerd. Van het zaadje in de grond tot en met aan het hangertje in de winkel: milieu-, maatschappij- én modebewuste kleding. Niet alleen de drager, ook de maker van deze kleding houdt er een goed gevoel aan over. En als je dat weet, dan zit het nóg lekkerder. Kom en kijk je ogen uit in de winkel of op www.sari-fairfashion.nl. Duurzame mode. Dat past jou precies. De collectie van Sari omvat merken als Consequent, Armed Angels, HempAge en natuurlijk huismerk SARI, geïmporteerde kleding uit onder meer India en Bangladesh. In de kleding zijn verschillende technieken en bijzondere kleuren gebruikt.

SARI Fair Fashion is te vinden aan de Dorpsstraat 547 in Noord Scharwoude. Telefoon 0226-320242. Dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten