Leeghaal Dagen bij Bakkerij Jonker.
Leeghaal Dagen bij Bakkerij Jonker. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Leeghaal Dagen bij Bakkerij Jonker

  Bedrijf in Beeld

NOORD-SCHARWOUDE - Maar liefst 50% korting op het complete assortiment van Bakkerij Jonker in het filiaal in Noord-Scharwoude. Dat kan alleen tijdens de Leeghaal Dagen bij Bakkerij Jonker.

"Wij gaan verbouwen en dus moet onze winkel in Noord-Scharwoude helemaal leeg. Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart organiseren wij daarom in het pand aan de Dorpsstraat 591 de Leeghaal Dagen en bieden wij het complete assortiment daar aan met 50% korting", aldus eigenaar Ed Jonker. "Onze Bakkerij Jonker-vestiging in Noord-Scharwoude is toe aan vernieuwing. Het assortiment wordt uitgebreid met de lekkerste broden, homemade vlaaien (ook de bodem maken wij zelf), nieuwe smaken cupcakes, cheesecakes en nog veel meer. De lunchroom wordt vergroot van 16 naar 32 zitplaatsen, waar de lekkerste belegde broodjes, club sandwiches, smoothies en gebakjes worden geserveerd. Ook wordt de afhaal- en bezorgservice uitgebreid, ideaal voor bedrijven in de regio.

Vernieuwing

Van zondag 31 maart tot en met woensdag 10 april is de winkel gesloten, maar er wordt gezorgd voor een creatieve manier om de verkoop van onze producten toch door te laten gaan. Vanaf donderdag 11 april bent u welkom in de geheel vernieuwde winkel met uiteraard leuke acties en lekkere proeverijen.

Meer berichten